Jag hatar bloggtorka.

Vi hatar tydligen väldigt dåligt för tillfället. Vet inte vad det är med oss, vi brukar annars hata så extremt mycket. Kanske blir det en lång uppdatering efter oscarsgalan, där lär ju finnas en del man kan hata!

Glöm ej att fortsätta att våga hata det ni hatar.
Ingen annan människa ska tala om för dig vad just du ska hata eller tycka om.

Jag hatar förstört nagellack.

Jag älskar kvällar. Då är jag för mig själv, behöver inte göra något alls, sitter bara i mitt rum alldeles oströt och lyssnar på musik. Jag äger circus femhundra nagellack. Eller lite färre. Men jag äger många. Och älskar att måla mina naglar. Men jag hara bara tid för att fixa de på kvällen. Då sitter jag och smörjer in de med varenda kröm jag har, myrraolja, serum och nagelbandspeeling. Sen målar jag. Jag är en expert på att måla mina naglar. Men när klockan är runt 8 så har jag målat ett lager. Sen måste det torka. Ordentligt. Därefter ännu ett lager. Som måste torka. Ordentligt. Till sist överllack.

Detta tar ju en förjävla tid, som ni alla vet, även om jag är typ snabbast i världen på att måla. När jag sne går och lägger mig klockan 10 (och lyckats få av mig mina jeans, mitt halsband och diverse annat+borstat tänderna utan missöden på färgen) lägger jag mig i min säng. Händerna på tcöket, för säkerhets skull. Men när jag vaknar nästa morgon. HELVETE då är varenda nageljävel avmattad pga repor och fingeravtryck som skett under natten. Jag som trodde allt hade torkat. Måla på morgonen då kioskmongo säger ni. Nej. För vet ni vad? jag har ett liv. Jag använder mina händer till annat än att fingra på överslagaren. vilket sliter en del på nagellacket om man har fel teknik, just fyi.


Jag hatar Debatt på svt.

Ja, Debatt må vara ett av de mest intressanta programmen som sänds på svensk television. Ja då bör fokus lägga på intressant. Detta nämner inget om att jag tycker det är bra eller någonting. Utan det jag menar är att programmet helt enkelt intressant.

Det jag hatar med programmet är att de alltid är massa idioter som ställer upp. Fine, politiker är alltid idioter. Vare sig de tillhör blått, rött, grönt, eller brunt. Whatevs vad de tillhör, politiker är i regel inte utbildade så mycket. Möjligt att de har någon juristutbildning, (låt mig inte börja med att prata om folk som läser juristlinjen, OBS: dock ej alla) eller läst några kurser i statskunskap eller liknande.

Men åter till Debatt, för det första ska det alltid vara programledare som är så grymt dumma. För det första, Janne Josefsson, tacka gud för att han är borta. Han är dock fortfarande kvar och terroriserar mig genom uppdrag granskning, men eftersom jag inte kollar på det programmet så bryr jag mig inte så jäkla mycket.  Sedan har vi den nuvarande programledaren som alltid ska vara så tydlig med åsikter, vi har rätt till åsikter men inte i debattprogram, och nej jag orkar inte lägga energi på och kolla upp vad feministen heter.


Det mest irriterande med Debatt är dock att de alltid får dit idioter. För jag menar, om vi pratar om något inom läkemedelsindustrin till exempel. Så finns det alltid väldigt framgångsrika forskare, de kan sitt ämne så bra så de pratar i sömnen om det. Ja då förstår ni hur jäkla bra de är. Problemet är att dessa forskare har så mycket att göra så de skulle aldrig ha tid att ställa upp på ett program som Debatt. Även om de nu skulle ha tid med Debatt så skulle dessa personer troligtvis (TROLIGTVIS) inte ställa upp på ett så löjligt program som Debatt.

Det är alltid personer som "känner" någon bland de som är ansvariga för programmet. Med säker källa så vet jag nämligen att en person som faktiskt känner gänget då och då frågar: "Har ni något program för mig snart?", liknande uttalande i alla fall. Det är människor som söker uppmärksamhet, är det verkligen dessa människor vi vill ha i rutan? Dessa människor ska debattera så vi svenskar ska forma en åsikt. Åsikter som redan från början är riktade av programledaren, och dessutom "experter" som söker efter uppmärksamhet och som inte är de bästa i sin sort?

Nej, Debatt har alltid en tendens att ha korkade människor med, som efter tror att de lyckats med en fabulös debatt. Nej, jag hatar Debatt. Jag har rätt och ni har fel. Debatt är ett program som behöver en seriös dos av liberala åsikter.

Jag hatar matbilder

Här sitter jag och äter två rostade mackor. En med Ardennes pate på. Vilket är förjävla gott, som vi alla vet. Leverpastej kallas det i svenskars munnar. Min andra macka är prydd med hummous. Hur stavas det egentligen. Alla stavar vi olika. Sjukt gott är det hur som helst. Men, när folk på facebook laddar upp bilder på helgrillade kycklingar, gratinerade rotfrukter, skriver och fläskifilé och vitlöksbröd eller laddar upp bilder på chokladkakor via sin Blackberry vill min mage bara gråta. Jag har en burk coca, fem mars och en halv liter limejuice hemma. Gå och dö med er. Jag hatar er. Jag blir så jävla hungrig. Sluta SNÄLLA


Jag hatar besserwissrar.

Takes one to know one, jag vet. Men nu ska jag rasa över dem! Jag hatar besserwissrar som tror de har rätt när de har fel. Men allra mest hatar jag besserwissrar som alltid ska vara bäst på lektionerna. Exempel: En klasskompis får en fråga angående texten av läraren, och han ser ner i boken för att läsa vad det står.

Mastermind som jag är finner jag svaret, och min tunga exploderar nästan av viljan att skria det rakt ut. Men det gör jag inte. Det gör jag aldrig. För det finns inget värre än folk som viskar ut svaret innan personen som fått frågan har svarat.

från höger och vänster om mig hör jag väsande röster som viskar ut svaret. Högre och högre, allt intensivare. Vad i helevete! Har ni inte lärt er att räcka upp handen och hålla käft, jävla hottentottar! Väldigt respektlöst och sjukt irriterande när man själv förösker svara på en fråga.

Dessa personerna är även de som drar till med "Jahaaaaaaaaaa... Men jag har läst i DN att..." när de frågar läraren om något de finner självklart och som de tror att de är experter på. De förösker dölja sin ilska över att de hade fel men det lyckas inte.

Besserwissrar som är over the top, jag hatar er. Snälla besserwissrar; ni finns för alltid i mitt hjärta!

Jag hatar respektlösa människor.

Respektlösa människor finns det gott om, de finns överallt. Skolan, affären och på din buss. Det jag främst irriterar mig över är när jag stöter på respektlösa människor på bussen.

När jag ser att äldre stiger på bussen så hoppar jag ner från min plats och ställer mig upp. Därefter visar jag klart och tydligt att personen som precis stigit på har en plats att sitta. Detta gör jag främst för att jag önskar att människor gjorde så för t.ex. min mormor, men jag gör det även för att jag vet att mina ben skulle klara så mycket mer än pensionärens ben (om nu inte mot förmodan pensionären i frågan är ett stort fan av spinning, för då är det troligtvis så att hon/han är starkare än vad jag är).

Den irriterande biten sker dock när jag inte har suttit ner. Utan när bussen är full. Passagerarna ser att det stiger på en eller flera pensionärer och de reser sig inte? De reser sig inte?!

Det är inte frågan om att det redan är gamla människor som redan sitter, utan nej, där sitter människor som är mellan 20 - 40 års åldern. De väljer alltså att sitta kvar istället för att erbjuda sin plats.

Det må vara hårda ord, men det är så svinigt gjort så jag kan enkelt konstatera att jag hatar dessa människor. Jag hatar människorna så mycket att om de hade ramlat av bussen och brutit båda benen vid avstigning så hade jag inte lyft ett finger. Jo! Möjligtvis om jag skulle lyfta mitt pekfinger och skratta som Nelson i The Simpsons. Jag hade sedan sagt, karma is a bitch, bitch!

Jag hatar idioter.

Igår afton var jag på en härlig föreläsning om aktier, då jag har planerat att skapa mig själv en förmögenhet utan dess like. På denna trevliga tillställning var det definitivt en överrepresentation av personer som har passerat femtioårssträcket (för det är ju verkligen så dags att börja spara pengar då ja…).


Det var mycket folk, så det var inte precis så att det blev några diskussioner mellan föreläsare och åhörare. Men ändå så finns det givetvis de personer som tror att det bara är tre personer i rummet. Så denna kvinna kläcker ur sig någon dum kommentar om att hon då aldrig hört om varför kycklingar är alldeles klibbiga när dom kläckts och så blir det en stund av skum tystnad och en allmänt konstig stämning i hela lokalen eftersom alla sitter och funderar över varför någon skulle säga något sådant. Förutom damen som antagligen funderar över varför dom rackarens kycklingarna är så klibbiga. Och som om inte det vore nog så var det också hon som vann priset som lottades ut i slutet av kvällen. Jävla Maja.

Och kära hjärtan, tro nu inte att jag har något emot det faktum att personer som är över femtio lär sig köpa aktier. Eftersom aktier är det nya fonder så är det givetvis något som alla borde göra!


Jag hatar teknologi.

Alla dessa jävla påhitt. Jag är rasande. Datorn ger mig huvudvärk. FAN. Ni vet alla de här fula orden och koderna som ser ut som en femåring har srivt, eller en 60 år gammal skrivmaskin printat ut bakslänges och sen spillt kaffe över? Ibland är det sjukt svårt att urskilja vad det står. Särskillt när man som jag har konstant huvudvärk. Jag dör.

Skype. Varenda jävla gång jag har camse-, videosamtal menar jag, på skype så dyker det upp en ruta var eviga minut som visar inställningarna på min webbkamera. I rutan kan jag kontorllera och ändra vilken färg bilden har eller om jag vill se ut som en alien eller en tjock tant eller varför inte ha ett halvt ansikte. Rutan poppar upp hela tiden. och när jag skriver så poppar rutjäveln upp. Och det jag skrivit skrivs inte, hänger ni med. Jag kan inte skriva på tangenbordet utan att ha ett öga på det. Dessutom ger dattorskärmen mig huvudvärk. Like I said.

för det tredje. Facebookchatten. Folk loggas inutinutinutinutinut. De satans bokstäverna som ska formas till ord hamnar inte i skrivrutan. När jag trycker på enter för att skicka iväg ett medelande skickas det aldrig. Vilket jag inte tänker på, utan det går fem minuter och då blir jag förbannad "men för i helevet svara på min fråga på facebookchatteeeeeeeeeeen" skrivker jag men inser att jag inte har skickat iväg min fråga. Jävla Facebook.

Fan. jag kan inte ens ladda upp bilder på tha blog. Helvete

Jag hatar ljudet från mobiler under föreläsningar.

Det måste vara en av det mest irriterande som händer under en föreläsning. Tänk er följande situation, du sitter och försöker koncentrera dig på vad föreläsaren pratar om, oftast är det inget du egentligen är intresserad av. Det är ju inte så att han står och pratar om mat, shopping eller snygga män? Nä utan han snackar troligtvis om något fruktansvärt tråkigt som tillhör ditt program, något du alltså inte helt och hållet valt själv, utan som ingår.


Åter till ämnet, du försöker att koncentrera dig plötsligt får någon ett sms. SMS = ljudet igång på mobilen. Detta lärde man sig i typ 6:e klass eller när det nu var, man har inte igång ljudet på mobilen under skoltid! Ju äldre man blir desto mer förstående borde man ju bli. Det handlar inte om läraren, utan respekt mot sina kursare!


Det värsta av allt är ändå när någon får ännu ett sms, alltså det kommer ett sms-signalljud från samma mobil! Den dumma jäveln stängde alltså inte av ljudet efter första sms:et, utan hon/han lät ljudet vara på till även nästa sms anlände. Vilken respektlös idiot!

Om man nu väntar på ett viktigt samtal (i regel så får man aldrig viktiga meddelande på sms) då kan man ju anpassa mobilen. Man kan stänga av sms-ljudet men samtidigt ha igång ljudet på ringsignalen. Dagens mobiler är aningen mer effektiva än vad de var för några år sedan. Köp då fan inga smartphones eller vad de nu heter, om ni inte utnyttjar funktionerna? Kan man ju lika bra bära in en telefonkiosk in på föreläsningen. Den skulle i alla fall stänga ut lite av ljudet!

Låt mig påminna er alla, jag är bäst och jag har då aldrig råkat "glömma" ljudet på mobilen. Där har ni skillnaden!

We haters do love to BBQ.


Jag hatar cliffhangers.

Kommer ni ihåg Skilda världar? Det programmet måste ha varit det mest irriterande programmet i världshistorien. Där varje avsnitt avslutades med en cliffhanger, då bilden frös och blev svart och vit. Kommer någon ihåg?

Jag kan förstå att man måste ha lite cliffhangers utspritt så att man håller spänningen igång. Men jag tror att om ett program är tillräckligt bra så kommer tittarna tillbaka oavsett.

De senaste veckorna har jag följt programmet Sherlock, precis som namnet avslöjar så handlar det om Sherlock Holmes och Dr Watson. De två första avsnitten har fått gåtorna besvarade, men det har ändå funnits några kluringar, som visar sig bestå genom de tre sända avsnitten.

Programmet är galet bra och jag rekommenderar det till alla människor som kan höra och se (helst samtidigt). Det tråkiga är dock att efter precis ha sett det sista avsnittet av Sherlock så slutar avsnitt 3 av 3 med en så jäkla tung cliffhanger så det inte är klokt. Skilda världar kan slänga sig i väggen, om jag inte minns fel så var inte Tre Kronor så dåliga på det heller.

Problemet jag står inför nu är att jag får vänta till säsong 2, och information om att den kommer finner jag ingenstans. Därför hatar jag cliffhangers, just för att jag vill veta om Sherlock Holmes och Dr. John Watson kommer att överleva. Jag vill ha svar nu!

Jag hatar avskiljande smaker.

När jag var liten drack jag välling. Fan vad jag älskade välling. Det gör jag inte längre, men det är inte det jag ska prata om. Jag drack välling i nappflaska. En dag var jag hos mormor, och hon hade ingen nappflaska så jag fick dricka ur en mugg. Det var inte alls lika gott.

Ett annat exempel är när man vill dricka vin och inte har ett vinglas. Kan vara så att man är på picknick och inte har köpt vinglas i plast. Korkat. Jag måste köpa vinglas i plast till nästa gång jag ska på picknick. Man dricker alltså vinet i vanliga plastmuggar. Andra gånger detta har inträffat är när man är på hemmafest och värden inte vill att gästerna ska ta hans morsas vinglas. Förståeligt. Särskilt när man har såna vänner om jag har. Men det är helt enkelt inte lika gott.

Slutligen, Coca cola ämnet som jag är en expert på, Coca smakar alltid bäst när man dricker den direkt ur en 33 centiliters burk. Inte glas. Inte flaska.

Visst, det finns en massa grejer som spelar roll här, "dryckintrycket", ett ord jag nyss uppfunnit. Synintrycket menar jag förstås. Stupid me. Men viktigast, iaf för de två senare dryckerna, är nog glasets förmåga att bevara/förstärka dryckens egenskaper. Bevara temperaturen, fördela drycken i munnen, bevara kolsyran samt hur snabbt man dricker upp - om drycken är kvar i glaset en längre tid är den naturligtvis inte purfärsk, lika varm/kall som man vill ha den eller lika bubblig.


Från och med idag ska jag alltid bära med mig ett glas av varje sort. Av alla glas/flaskor/burkar som existerar i hela världen. Adjö.


jag hatar grötmyndighet.

Vilket jag i och för sig tror att de flesta små rackare där ute också gör, men låt mig ändå påpeka precis hur irriterande det här är! Låt oss börja med att förklara ordet grötmyndig för er som inte riktigt hänger med i svängarna.
 
Grötmyndig = Något grötmyndigt är drygt, pompöst och uppblåst. Ordet började användas i skriftspråket i mitten av 1600-talet. Det kom in i svenskan som ett lån från lågtyskan. Grötmyndig förefaller vid en första titt vara en sammansättning av gröt och myndig - även om kopplingen mellan gröt och uppblåsthet kan verka långsökt. Men härledningen är inte så självklar. Det lågtyska grootmündig är från början en bildning av groot - som på högtyska heter gross - i betydelsen stor, och av mündig i betydelsen mun. Stor i munnen, med andra ord. Att det senare blev gröt på svenska, beror antagligen mest på dåliga kunskaper i tyska. Ja men vad härligt nu vet ni alla det!

Det känns som att det alltid finns en person inom ens umgängeskrets som är en riktigt dryg jävel, och som alltid ska påpeka de mest uppenbara sakerna. Påpeka sådana saker som alla redan är fullt medvetna om, men ändå så måste denna person påpeka det samtidigt som han eller hon alltid låter som en besserwissisk idiot. ALLTID. Och det här måste seriöst vara ett av de mest irriterande personlighetsdragen i världshistorien. Om man en gång råkar yppa ordet 'samma' istället för 'likadana' så måste denna person genast rätta en och fråga om man egentligen vet skillnaden mellan dessa två ord. Klart som fan att man gör, men vem bryr sig egentligen?!


Jag hatar onödiga kommentarer.

Folk som inte kan hålla käft när de inte har något vettigt att säga. som bara ska kommentera för kommentarens skull. Gillar jag inte. Men. Det jag hatar allra mest är kommentarer som är spydiga, och som får en på dåligt humör. De är så otroligt onödiga. Ett exempel som jag har råkat ut för tusentals gånger är när jag konverserat med min mor. Jag älskar min mor, hon är klok, snäll och tollerant. Men vi vet ju alla hur jobbiga mödrar kan vara ändå. Hur skönt det är att komma ifrån de. Mer än en dag tillsammans med min mor och jag dör lite inbords. 

Jag älskar att baka. Och äta. 

Jag älskar att baka, och när jag bodde hemma frågade jag alltid hon som födde mig "lilla du, får jag baka en kaka" "ja, bara du städar upp efter dig!"

Mitt baka-kak-humör blir som bortblåst.
NEJ FÖR HELVETE JAG SKA HÄLLA UT MJÖL PÅ GOLVET, RULLA MIG I DET, KLETA SMÖR I TAKET OCH ANVÄNDA KLASTRULLERNA SOM TRUMMOR nej men det är väll självklart att diska upp efter sig och plocka undan efter att kakorna är gjorda.

Jaha, det hör var väll inte så farligt tänker ni, det är ju din morsa. Nej. Det är inte jättefarligt, men detta var ett ganska milt exempel. När andra perosner än ens mor ger såna här onödiga kommentarer som sänker mitt humör totalt vill man ju bara döda dem. Eller gå och dö själv om man har en dålig dag.

Min bror är expert på dessa kommentarer. här och häpna; jag med. Men det gör ju inget, jag är fulländad på alla sätt och vis annars.


The Truth.


Jag hatar Niklas Wikegård.

Okej, just nu sitter jag och kollar på LG Hockey Games. Roligt att tillägga är att det går bra för Sverige, 2 perioden och det står 4-0 till Sverige.

Men åter till herr Wikegård. Det jag inte gillar med honom är hans personlighet. Jag gillar kommentatorer eller så kallade experter som är med och uttalar sig. Jag gillar de kunniga, tjejer och killar som vet vad de snackar om, och det kan jag inte ta ifrån herr Wikegård. Han vet vad han snackar om, han är duktig när det gäller hockey. Men när det kommer till att vara ödmjuk och socialkompetens har han något som saknas. Han strålar ifrån sig en inställning om sig själv som visar att han vet bäst och är så jävla viktig.

Han är den typen av människa som älskar att se sig själv i tv-rutan och älskar att läsa om sig själv. Det skulle inte förvåna mig om han hittar den här sidan, då han troligtvis googlar sig själv varje kväll. Han är hockeyns Patrick Ekwall.

Egentligen så hatar jag inte Niklas Wikegård, men på grund av bloggens namn så måste jag det. Så på grund av herr Wikegårds bristande personlighet så hatar jag Niklas Wikegård.


Jag hatar små finnar.

Finnar är äckliga och är oerhört irriterande. Så irriterade så när man inser att man har en vill man så fort som möjligt klämma ut den vätskan som samlats i den. Man vill torka ut den jäveln så fort som möjligt, med hjälp av tandkräm eller vanlig kräm mot finnar. Jag tror inte jag behöver gå in på djupet och förklara hur mycket jag hatar finnar, för jag tror vi alla sitter i samma båt.

Det jag hatar extra mycket är de där extremt små finnarna som man knappt kan få tag på. De som gör mer ont än de vanliga. De finnar som är så små att de inte går att klämma ut vätskan och sedan torka ut. Därför hatar jag små finnar.

Jag hatar män.

Unde rhela veckan säger vi att vi ska dra ut och röja på fredagen. Fredagen kommer. Jag ringer femhundra gånger och lämnar voicemail. Inget svar.    Nu säger den jäveln att han inte kan för att han ska jobba. Män. Fan. Jag hatar er.

Red Forman from the 70s show loves to hate


Jag hatar hatblickar.

Nä. Nu kan jag inte fortsätta träna. Mycket har hänt mig på detta hemliga ställe där jag tränar sex dagar i veckan. Två gånger om dagen på lördagar. Bra gjort av mig, jag vet. Men ni har inte sett hur mycket jag äter. Jag äter mycket. Som sagt. En hel del pinsamma grejer har hänt där jag tränar. Men jag vill ju fortsätta äta. Och därför måste jag träna. Och jag älskar min träningsform. Och de som jobbar där.

Fram tills idag. Idag rann bägaren över. Jag kan möjligen börja berätta om i tisdags. Det kändes som ett ljus i tunneln. Jag hade en konversation med Justin. Han frågade hur jag mådde. Jag svarade prima. Hur mår du? Han mådde bra. Och vi pratade en ytterst liten stund. Ytterst liten. Jag fastnade nämligen i spärren in till omklädningsrummet. Han öppnade med en knapp. Och vi kom av oss. Jag gillar Justin. För att han är snäll. Inget annat. Det kändes som sagt som om jag hade hittat en lysmask i tunneln jag har trevat igenom sedan den 29 november. Men idag. Jävla snor. Jag utförde min träningsritual. Pausade. Dan, djuret i fråga som käkade upp lysmasken snacka med en snubbe bredvid mig. Jag lyssnade med ett halvt öra, innan jag förstod att Dan frågade snübben om hans töjningar. Dan har också skaffat töjning. Dan ser numera ännu mer ut som Travie McCoy. Vilket är en blessing. Det är därför jag älskar honom. Älskade honom. Tills miten av september. Men denna historien berättar jag en annan dag.

Jag tittar på Dan och lyssnar på vad han säger. Han ser på mig. Med en blick som säger "U r a dead to me". JAha, kul tänker jag. Jag har fått en miljon såna blickar av honom. Men idag kändes det extra mycket. Jag vet inte varför. What the fucking ever tänker jag. Tiden går, jag tränar. Efter circus tjugo minuter stöter jag på honom igen. Literally.  Han stannar, som för att säga "gå du före". Men. Hans blick säger "I am totally going to kill you". Jaha men fan vad kul. Jag hatar Dan. Jag undrar varför han hatar mig. Varje gång mina vänner ser hon ler han mot dem och är trevlig. Aldrig mot mig.

Hatblickar är förjävliga. Gör som jag. Slå ihjäl personen i din mind och glöm det. End of discussion. get on with your life.

Nä. Nu ljög jag. Jag måste bärja leva som jag lär.


Jag hatar fula jävla blomtatueringar.

Blomtatueringar. Let's face it. Antagligen en av de fulaste sakerna i hela universum. Och ju större de är desto hemskare blir det. Ibland kan jag känna att det är hemskare än att se på nakenhundar. Och det är hemskt. Vad är egentligen grejjen med att någon tatuerat in en blomma över halva bålen? Jag tycker att det som gör en tatuering fin ofta är det faktum att det finns någon slags mening bakom det hela. Kan det seriöst finns någon som helst mening men en jälva blomma? Jag tror inte det. Och hur kommer den här fagra blomma se ut om femtio år på en kropp som inte är fullt så slät som den en gång var? Usch. usch. USCH.


Jag hatar alla dumma bloggare.

Ja nu får jag ta det ordentligt, vi gör en riktigt bra analys över alla bloggare. Nä, det ska vi inte göra. Vi drar alla bloggare över en kam, kant, tröskel? Låt oss först klargöra en viktig detalj, det är inte alla bloggare. Utan den specifika arten av unga bloggare som egentligen inte har något annat att göra än att finna ämnen till sina bloggar.

Vi dömer och har fördomar helt enkelt.
I. SPRÅK
För det första, kan människorna skaffa något program som hjälper till vid stavning. Man undrar ju hur det ska gå för dessa människor, då deras vardag består av att skriva. Det enda de gör är att skriva, sedan ämnet de skriver om är skit hör inte till, därför borde de ha ett hum om hur det svenska språket ska nyttjas. Jag kan verkligen inte förstå vad problemet kan vara. För vi har ju en lag i Sverige som tvingar oss att gå i skolan till nian. Under de åren ska man få undervisning i svenska, vilket de tycks ha missat. Tragiskt. Jag hatar alla dumma bloggare.

II. VÄRDERINGAR
Jag har börjat märka att fler bloggare ska få för sig att bli filosofer. De ska bli djupa så att säga. Detta sker ofta i samband av allvarliga händelser. Okej, men de kanske är okej att uttala sig. Men när man känner att de är på god väg, de är igång och ska komma med slutsatsen som knyter samman deras inlägg. Man väntar med spänning, "vad ska den här briljanta människan nu säga?!". "Kommer jag bli mer kunnig efter jag läser sista punkten i inlägget?" Nä...Slutklämmen kommer aldrig, det blir aldrig något vettigt inlägg. Det blir ännu ett löjligt försök till att låta lite akademisk och erfaren. Tragiskt. Fan vad hatar alla dumma bloggare.

III. NÅGON ATT SE UPP TILL
Okej, detta är nog det värsta med alla bloggare där ute på webben. De anser att de gör en "god sak" då de skriver i sina bloggar. De gör alla småflickor/pojkar en tjänst. Bloggarna tror att de når ut till många, de sprider ett viktigt budskap, de får egna "vuxna" att se upp till. De har så kallade 'Frågestunder', där de unga ställer allvarliga frågor till dessa människor de ser upp till. Det kan handla om olika störningar som de unga upplever. De går alltså först till bloggarna, och frågar vad de anser om frågan. Med andra ord värdesätter de unga bloggarnas åsikter. Då tänker ni alla, men vänta? Frågar vår framtid (de unga) bloggarna hur man ska sköta olika frågor. Frågor som faktiskt är seriösa?! De frågar alltså bloggarna, de människor som inte kan stava, har någon utbildning och värderar supande på helgen som den viktigaste sysselsättningen de har i livet. Tragiskt. Jag hatar verkligen alla dumma bloggare.

För lets face it, de bloggare jag syftar på, de har ingen erfarenhet. De har i regel inte utbildat sig till någonting. Okej tänker ni, man behöver inte ha utbildning för att "vara någon" och kunna uttala sig. Men tydligen så behövs det?! Då "människorna" aka. bloggarna inte kan föra talan på ett sätt som man "ska kunna", de kan inte dra några vettiga liknelser och dra trådar till livet. De trådar bloggarna nyttjar sig av är hur många burkar öl de drack dagen innan, hur "galet fin en tröja är", hur extremt tjock och ful någon annan är... ja ni kan fylla i vad ni vill.

Suck, därför hatar jag bloggare. De tar sig själva på allvar, på ett sätt som de egentligen inte borde göra. Jag hatar bloggare, för att de tror att de är viktigare än vad de egentligen är.

Jag hatar alla.

 


Jag hatar svettmat.

I lördags firade min vän 26 ståtliga år. Snäll och gullig som hon är berättade hon får mig att den skulle firas på en jamie Oliver-restaurang. Och jag var mer än välkommen dit. FAB tänker jag. Jag älskar mat. Jag kommer. Jag anlände. Jag bar min absoluta all time favourite mockajacka. Vi har ju alla en, och vi vet ju alla hur mysiga de är. och ibland varma. men inte förjävla varma utan bara mysiga. Jag tänkte länge och väl på vad jag skulle äta.

Jag valde salami med tryffelolja till förrätt. Och foccacia. fytüsan vad gott ska ni veta. jag drack en del vin också. vilket visade sig dagen efter.

Nu till mitt stora problem. Jag älskar stark mat. Det är gott. Och bränner kalorier medans man äter. Det är sant. Har inga källor dock, men alla vet väll för fan det. Jag väljer prawn linguine. Den var stark. Och god. Ja men shit vad bra tänker ni. Nej det var det inte. Jag svettas när jag äter stark mat. Inte ymnigt. Men tillräckligt. och jag bar en mockajacka. I en fullsatt restaurang. Det blev varmt. Jag fick ta av mig min mockajacka. Vilken var ett nyckelplagg i min outfit. Piss. Jag fick nu lite svårare att njuta av min måltid. Och vad värre är: du utsatte Nala för fara. nej. jag drack ännu mera vin. Men, tack vare mitt stora kulturella intresse, och mina kulturella vidgade vyer har jag kommit på hur jag ska kunna njuta av min mat i fortsättningen. Den eminenta, animerade, hyffsat okända, tv-serien the simpsons huvudperson Homer häller stearin i käften innan han knaprar och provsmakar chilli. Nästa gång jag ska ut och käka testar jag detta.

Keep up the good hate, haters!


Jag hatar djurmisshandel.

Okej, vem gör inte det? Vem gillar människor som tar till med våld mot djur. Nä okej, det gör ingen. Men jag tror inte ni vanliga människor kan förstå den ilska som jag känner inom mig när jag läser om människor som misshandlar djur.

På min grundskola när jag var liten, så fanns där en katt. Som vi indirekt visste var herrelös, dvs. ingen hade talat om för oss att den inte hade någon ägare. Men den såg extremt risig och smal ut. Så vi gjorde det man egentligen inte ska göra, vi matade den. Det blev klassens katt så att säga. Vi kelade med den och ja, jag förstår mycket väl vad ni tänker. Men come on, vi gick i fyran. Vi tänkte väl inte på att vi har sommarlov och sådant. Mitt samvete när det gäller denna katten är redan så illa det kan vara. Mer om det förstår ni snart.

Min bror berättade (då han gick på skolan intill) att det var en kille, killen var känd för att vara sjukt dum i huvudet. Alltså inte den dumma killen som alla gillade, den populäre som alltid, ALLTID är korkad. Men den här killen var en ensamvarg. Han hade inte många kompisar så han gjorde antagligen detta för att imponera. Han hade tänt på katten, dvs. tänt på med en tändare. Den fina katten vi små fyraklassare hade klappat och matat. Dvs. indirekt hållit kvar på platsen, för sedan lägga upp den på ett silverfat för denna människa att vara elak. Det var fruktansvärt hemskt att få höra.

Redan när jag var så liten kände jag hur ilskan brände inom mig. Människor som honom borde inte få leva. Min ilska lättade lite då han blivit nerslagen av killar i skolan. Han hade verkligen fått skit för det han gjort. Det förtjänade han verkligen! Människor som kan göra så mot djur måste vara den värsta sorten av människor.

Där fick han!

Mina känslor har bubblat upp igen, då jag läste på Gp.se att en snubbe hade blivit dömd för att misshandlat en katt. Det står att han är 23-år och bor i Jönköping. Vid minst tio gånger misshandlat en katt. Helt sjukt, slagit katten med knytnävar och dragit den i svansen. Detta hade dessutom skett tidigare, då en katt tidigare blivit så slagen så den avlidit.

Detta fick mig att tänka på skolhistorien.

Människor som misshandlar djur är som sagt den värsta sorten av människor. Jag kan förstå utspel mot människor. För lets face it, människor kan vara så sjukt irriterande så man bara får lust att dra till en höger, en vänster och en spark i huvudet. Man vill klämma till de människor som gör liven surt. Men djur, de kan inte föra talan. De går inte mot attack på samma sätt som människor gör.

Därför ville jag tala om för er hur extremt mycket jag hatar människor som misshandlar djur. Jag hatar de så mycket att om jag fick välja Hitler och en djurmisshandlare så skulle jag välja att döda den sistnämnda. Bara för jag vill att ni ska få samma känslor som jag så länkar jag till videor som ni kan kolla på. Ett bevis på att en del människor borde avrättas. Människor som inte borde leva. Eller nej, jag tänker inte lägga upp videon, för jag mår fortfarande dåligt av den videon. Jag var ledsen i flera dagar. Det är några killar som kastar ut en hund från en bro. Ni kan ju alltid söka upp det online. Tänker inte kolla upp det.

Viktigt att räkna in är att i skolhistorien kan man förstå att killen troligtvis var psykisktsjuk och 23-åringen i Jönköping troligtvis likaså. Så man får ha en viss förståelse över deras beteende. Men det hindrar inte mig från att hata.

Jag hatar inkompetenta grammatiker.

Kära vänner och fiender. Hur förbaskat svårt ska det egentligen vara? Dedemdedemdemdemdededededem. Så avancerat är det inte! Jag hatar när man ska följa sin dagliga rutin och undersöka vad som inträffat på den eminenta internetsidan facebook och man inte ens kan glädjas åt att den där tjejen som man egentligen bara pratat med en halv gång idag har ätit en semla. För i vanliga fall brukar det förgylla min dag när någon idiotisk brud äter en semla. Men sedan så händer det bedrövliga mina vänner. Efter uttalandet om den uppätna semlan så skriver hon att dem är jättegoda. Och det förstör allt. Dem? DEM?!?! Hör inte folk hur fel det är? En människa som har ägnat tjugo år av sitt liv till att lära sig tala ett språk kan fortfarande inte skilja på två att de mest använda orden.


Så snälla rara människor där ute, om wikipedia klarar av det här så borde det väl för tusan inte vara ett problem för någon levande person. Lär er: vi-ni-de, oss-er-dem. Tack på förhand för att ni kommer förhindra min tidiga död av irritation.


Jag hatar Uggs.

Uggs, de är de fulaste skorna som skapats. Period. För det första så vet man ju att det är till för surfare i Australien. Då de inte vill bli kalla över ankeln (anklarna?) Men inte som ett fashion statement! Det borde väl folk förstå?

Tänk er, tjejer som går runt på stan. Fokuserar väldigt stor del av sitt liv att finna det bästa sminket så man ser ut som en torr kaka. De äter så lite som möjligt så de blir smala och snygga. Det blir de ju, smala då alltså. De spenderar resten av sin tid att shoppa efter nya kläder som passar deras trådsmala kroppar. Frågan är var det går snett, hur kan man lägga så mycket tid på hur man ser ut och ändå trä på ett par äckligt fula skor som UGGs!


Jag hatar barnblottaraupairer.

Fan. Jag hatar dem. Sjukt respektlöst. Kollar på mina kära au pair vänners bilder på facebook och vad ser jag till min försvåning och ilska! JO bilder på deras charges, dvs ungarna de ansvarar för. Nu ger jag blanka sjutton i om de har frågat föräldrarna om det är ok att lägga ut bilder på kidsen på facebook. Det tror jag inte de har gjort.

Ponera denna konversationen:
RandomflensaupairsomvikallarTanjainteföratthonheterdetdåmendetärorelevant: Heya. (för så säger hon. Inte för att man säger så. Eller skriver så när man skriver inlägg på folks wall på facebook. Verkligen inte.) Is it ok if I take a bunch of pics of your kids while I am smiling with them (aka fjortisbilder som man tar på sig sälv, fyi) and then upload them on facebook so everybody and then some can see how excellent I am with children and that my life is insanely awesome. Btw my English is crap but I think I am awesome.
Mor: Yes of course, btw I secretly hate you, everybody does, but sure thing hunny, please do!

Ät bajs sager jag. Åh vad jag inte vill att mina kids ska finnas på nätet. Inte för att jag har några. Eller, let’s face it, jag kommer förmodligen aldrig skaffa några. Fan vad mycket jobb det är. En vecka har sju dagar. Fem av dagarna är du alltid upptagen med en unge. Jaha men skicka den till dagis då säger du. Nej det går för bövelen inte säger jag, för ungen är ett år. Jaha men ungen sover väl säger du. Ja det gör hon väl säger jag men jag är inte färdig än. Ungen sover tre timmar om dagen. Under dessa tre timmarna ska du hinna med en massa saker du inte kan göra när det lilla barnet är vaket, för inte kan du sätta på/hänga upp tvätt för det lilla livet vill provsmaka tvättmedel. Eller gråter hela tiden. Mammamammamamma. Fan. Diska måste du göra med. För hand för du är en jävla pedant. Fastän du har en diskmaskin. Men där i diskar du bara koppar, glas, knivar, gafflar och tallrikar. Och du har tvättmedel i samma höjd som ditt ettåring fyi. Så fråga inget om det nu. Vad fan.  Sen måste du betala räkningar, stryka, städa och laga mat. Lika bra att bli rik och anställa personal som kan göra allt det där åt dig. Fan jag vill inte ha barn. Men satan i gatan när jag väl får de vilken bra förälder jag kommer att vara. Oj vad ledsen i ögat jag blev nu. Mina barn kommer aldrig uppleva världens bästa mor för världens bästa (framtida) mor kommer aldrig skaffa barn. Jag alltså.

Idag på parkeringsplatsen sprang en femåring ut från sin morsas Astra. Och mammisen satt kvar och läste sms. Jag fick nästan lust att köra på ungen bara för att lära henne att man inte kan låta sina ungar springa runt på detta viset på parkeringsplatser.  Jävla skit.

Jag hatar överslagare.

Nu är situationen så att överslagaren, ja i vår familj så kallar vi den faktiskt för överslagare. Men under den korta tid jag levt så har jag ständigt fått höra att det är fel att kalla den för just överslagare. Bara för att alla tycks störa sig på det eller tycka det är fel så kommer jag därför med glädje att fortsätta kalla den för just överslagaren.


Överslagaren är faktiskt inte så nära mitt hjärta som man skulle kunna tro, med tanke på öppningen av detta inlägg. Det är just detta jag vill förmedla.


Tänk er följande situation:


Du ligger i soffan, kollar en sjukt spännande film på någon av reklamkanalerna, då menar jag antingen Tv3, Tv4 kanal 5 och så vidare. Åter till soffan, du ligger skönt utsträckt på den mjuka och lagom varma soffan, med frivilligt om du har täcke över dig eller liknande. Du har överslagaren nära till hands om den skulle behövas. Likaså har du din mobil och datorn nära till hands om någon mot för modan skulle få för sig att störa dig i just denna stund då du kollar på, den tidigare nämnda, spännande filmen. Det som inte får hända sker, det blir reklam. Eftersom dessa betalkanaler nu tvunget ska ha så mycket högre volym på sina reklampauser så flyger man upp ur soffan. Med tanke på att du ser på en spännande film så har du ljudet ganska högt, då de inte brukar vara så högljudda. Återigen till soffan, där LÅG du skönt utsträckt på soffan, nu får du istället panik och måste sänka ljudet. Du har lösningen, den ligger bara en halv handsträckning ifrån dig (som planerat) men nu är inte överslagaren i rätt vinkel. Överslagaren vägrar att sänka ljudet på televisionen. Du blir tvungen att resa på dig, möjligtvis gå närmre tv:n och sänka.

 

Därför hatar jag överslagare, den går mot Jens Lapidus, den fuckar ALLTID upp


Jag hatar Japaner.

På aftonbladet.se såg jag tidigare idag ett klipp över hur Japaneserna avlivar delfiner på ett så groteskt sätt så jag blir riktigt upprörd. För några år sedan så filmades den omtalade dokumentären om hur japanerna skötte sin delfinslakt, dels för att det så klart var väldigt hemskt men säkerligen dels för att skådespelerskan Hayden Panettiere var delaktig.


Den japanska regeringen sa då att de skulle ändra sitt sätt för att avliva delfinerna och allt var väl till sin fröjd. Det var väl detta resultat man hade önskat sig, nämligen en förbättring. De lovade att de då skulle börja att avliva delfiner på ett mer humant sätt. JO MEN VISST. Där ser vi hur mycket vi kan lita på Japaner. Nu har det nämligen släppts en video över hur de sköter det idag. Detta kan ju då tolkas på olika sätt.


Alternativ 1: Japanerna har en skruvad syn över vad som är humant eller inte.
Alternativ 2: Japanerna är dumma i huvudet som skiter i djur och människor.

Detta kan dock tolkas på olika sätt, man kan säga att det kanske inte finns humana sätt att avliva något djur. Kanske det finns alternativ för att avliva djuren, men de kostar troligtvis väldigt mycket. I och med det finns väldigt många delfiner så påverkar det mängden fisk i vattnet. Vilket alla säkerligen vet så livnär sig Japaner sig till stor del på det fiske de har i landet. Japanerna anser kanske sig inte ha någon annan lösning på sitt problem, och väljer därför att avliva delfinerna på så sätt att de trycker in ett spettsigt föremål i nacken på delfinerna och "korkar" sedan igen för att minska blödning. Efter detta så drar de ner delfinerna under vattnet så de långsamt men kostsamt och säkert dör.


Frågorna är många, men med den informationen jag besitter så kan jag härmed konstatera att så länge Japanerna fortsätter att bete sig som de gör så kommer jag hata Japaner


RSS 2.0