Jag hatar beroende.

We all are. Något jag och den kära signaturen Indignation har gemensamt är vår kärlek till Coca, som skåninganra säger. Just nu är jag så extremt beroende att jag får huvudvärk om jag inte har minst en burk om dagen. Har en burk om dagen. Skön svenska. Hatar detta också, när man direktöversätter engelska till svenska. Blir fel. Hur som heslt. Addiction. Jobbigt, man blir på dåligt humör, dessutom är det inte särksillt ekonomiskt att 'behöva' ha Coca hemma hela tiden. Dyrt som attans.

andra saker jag tänker på, fäör att gå off topic, är hur stor risk det är att engelsmännen uppfattar att jag är beroende av kokain, snarare än Coca. Minst tre gånger i veckan yttrar jag frasen 'I need coke'. därefter snärvlar jag. som en riktigt kolasnortare. Perfekt. Jävla nsörvlande, I blame mitt beroende till simningen. Kloret i vattnet gör mig snörvlig. Väldigt konstigt. En vacker dag önskar jag att jag kunde komma på vad det är i simhallen som gör mig beroende av att gå dit. Nej nu skrev jag fan fel igen. Jag menar att jag önskar att jag en vacker dag kommer på vad det är som gör mig beroende av att besöka simhallen. Eller snarare vilken av de olika dragningskrafterna som väger mest. Hänger ni med? Jag hatar korkade människor. Och folk som är så pk att de inte can take a joke, därför kan jag inte avsluta med ett roligt citat här så det får bli hej då.

Hej då


Jag hatar att kräkas.

Vi vet alla hur det är. Man vaknar efter en våt natt, eller inte en våt natt. Magsjuka är också legitimt, och känner att man måste vomera. Men det är ju för fan skitäckligt. Så man ligger i sängen med den där känslan, men försöker hålla tillbaks innehållet i magen. Why fight it, liksom? Jag vet inte, alla vet ju att det känns extremt mycket bättre efter man har dejtat toalettstolen i en kvart. Ändå försöker man stå emot. Stupido! Fan vad jag hatar mig själv, jag skulle inte ha lyssnat på min naturkunskapslärare: 'Hur många är stirrar sig blinda på bäst före-datum? Luktar det/smakar det/ser det okej ut så ät det!'


Jag hatar folk som lyssnar på aftonbladet.

Jag blir så sjukligt irriterad när jag ser alla kommentarer på Aftonbladet.se. För det första, så vet vi alla om att pressen alltid vrider och vänder för att få löp och läsare. Allt för att locka till sig så många läsare som möjligt, samtidigt som de skiter i om de förvränger vad personerna de intervjuat egentligen sagt. När vi hör skvaller i pressen så är vi inte så långsamma med att komma med kommentaren "men jag tror inte på allt jag läser i tidningarna!"

Nej men vad bra då?!

Men ändå ska alla dessa idioter som läser Aftonbladet (och nästan alla andra tidningar också för den delen, men det är just Aftonbladet jag har varit inne på och väckt mina känslor), sväljer med hull och hår vad de skriver om Petter Northug och hans så kallade uttalanden!

För det första, personer som kommenterar på Aftonbladet är i regel idioter, så då vet ni det.

För det andra, de människor som tidigare säger att de inte tror på vad som står i pressen, sitter ändå och tror på allt de vill tro på. Dvs. de tror på allt som pressen påstår att Petter Northug har sagt.

Jag har personligen följt Petter Northug (lika så alias Skitstöveln här på bloggen) då jag tycker han är en så grymt skön människa och är fantastisk på skidor! Han är kungen! Han är kort och gott, Norges Zlatan.

Men problemet för svenskar är att de inte klarar av att ha en person som kommer med vassa och skämtsamma kommentarer mot sig, utan det är bara charmigt när det gäller Zlatan.

Ännu en sak som jag kan tillägga är att jag såg en frågeställning, ja återigen på Aftonbladet.se där de frågade, "Vilka höll du på i spurten på herrarnas stafett?"
Självklart svara jag Norge, våra fantastiska grannar i väst. Våra lusekoftor, fantastiska skidåkare och härliga människor. Först håller man på Sverige, direkt efter håller man på Norge.


Jag vill bara klargöra att alla har rätt att vädra sina känslor och åsikter, likaså Petter Northug. Dessutom sa han vad alla andra tänkte, Jesper Modin var dålig idag. Han höll inte, därför blev det inget guld till Sverige. Men tro mig, jag tvekar inte det minsta på att Jesper Modin en annan dag kommer köra över Norge och alla tänkbara motstånd.

Jag hatar miljöpartister.

Okej, även vi får ta upp all diskussion gällande miljön. Man ser det överallt annars, så varför inte hit.

När det gäller miljöproblem så säger alla att "alla måste ta ansvar", alla måste alltså ta ansvar för miljön och det man släpper ut för att det ska bli en markant förbättring.

Fine, det går jag väl med på. För att få en förbättring måste alla gå med på att lösa problemen och sedan ha samma starka inställning på hur att lösa det.

Men problemet endel människor tycks ha är att man ska ta i från människans fria val att välja själv vad de ska göra. Man ska tvinga människor att äta mindre kött, äta mindre fisk och äta mer grönsaker. För att just de säger att det är det mest korrekta! Vi (eller rättare sagt de människor som anser att de lever korrekt) ska alltså bestämma vad andra människor ska äta, vi ska tvinga andra att välja det vi anser är rätt. Vi ska sätta in avgifter som leder människor till att vara mer miljövänliga. Sedan i debatter om miljön ska man dessutom tala om att de, länder som inte gör som oss eller människor i Sverige som inte gör som oss, är dumma i huvudet?
(Med oss menar jag de irriterande miljöpartisterna)

Jag blir så fruktansvärt irriterad på dessa människor som bara ser så långt deras egna näsa räcker. De är så insnöade på sin sak så de väljer att bortse från så mycket annat.

Jag köper ekologiska matvaror för att jag vill det. Jag läser på gällande varorna och beslutar sedan det slutgiltiga valet om vad jag lägger i min varukorg. Jag bryr mig inte om att det är dyrare, utan jag väljer själv vad jag vill köpa och förtära. Skulle någon däremot säga att jag måste köpa ekologiskt, då hade jag gjort raka motsatsen. Ingen ska tala om för mig vad jag ska göra, jag ska göra det med egen fri vilja.

Vilket liv skulle vi ha om alla andra bara tvingar på oss en massa?

Vi kan aldrig ta ifrån den enskilda människans fria vilja, vi kan inte styra hur människor vill leva sina liv. Varför vill vissa trädkramande människor försöka styra andra människor?

Nej, jag hatar miljöpartister som uppför på det sättet. De dömer andra och anser att sin egna levnadssätt är det enda rätta. Jag tror på varje människas fria val, och anser någon att exempelvis etanolbil är deras grej, fine! Det är då deras val, finns det däremot en snubbe på gatan som älskar sin stora SUV som dricker litervis med bensin så är det FINE. För som sagt, varje människa har rätt att avgöra vad de ska ha i sina liv, och ingen annan människa ska komma in och styra.

För att sedan tillägga är det sjukligt irriterande när dessa människor sedan kan uttala sig om att de människor som inte tycker att etanolbil är det bästa är dumma i huvudet. Ofta får man höra att det alltid är moderatsvin eller liknande.

Men då slår jag tillbaka och säger att det är alltid miljösvin som ska ta ifrån det fria valet från människan.

RSS 2.0